Lillasta ja rescueiden kuulumisista

Tänään hain Turusta uuden perheenjäsenen, Lillan. Lilla on äärimmäisen suloinen pikkuinen puhdas harmaa tyttö, jolla on aivan uskomattomat kiipeilytaidot!

Tuolla se vetelee aviaarion katossa pää alaspäin ilman mitään ongelmaa. Tyttö tulee kädelle, mutten ole vielä koettanut sitä, ettei se stressaisi. Kun Lilla pääsi viimein tapaamaan muut linnut, meni Wryy sen luokse ja alkoi laulaa oikein sydämensä kyllyydestä! Ensimmäinen asia, mitä Wryy totesi, oli kohtelias esittäytyminen: ”Wryyyy!”

Huomenna on jännät paikat, sillä meille tulee neljä rescuetapausta sijaiskotiin. Linnut ovat olleet jo yli lakisääteisen 14 vrk eläinhoitolassa, joten elleivät ne saa pian uutta kotia, ne lopetetaan. Tietenkin minulta löytyy sen verran tilaa. Ei yhdenkään hyvän linnun elämä saa päättyä vain, koska joku päättää hylätä ne. Etsin linnuille uudet kodit, joissa niitä rakastetaan perheenjäseninä, eivätkä ne päätyisi samanlaiseen kiertoon.

05.09.2009

Rescuelinnut voivat jo paljon paremmin. Ne osaavat lentää nyt, vaikkakin hieman huterasti. Lilla raasu on yhä vähän säikky, enkä halua pakottaa sitä kädelle, jos se selkeästi ei halua. Se on tullut syömään hirssiä kädestä ja on ollut kiinnostunut, jos rapsutan muita. Kovin soma se on. Wryy puolestaan on kasvattanut töyhtöään niin, että sillä nykyisin jopa on se ihan selkeästi. Muutosta on kiehtovaa seurata. Ninja on todella kauniina, täysissä sulissaan.

Kävin tänään Eläinhoitolalla ja sain tirpoille paperit, sekä palautin kuljetuslootan. Jossain on löydetty aga, josta saan lähiaikoina kuvia sähköpostiini.

Kylläpä haiseekin hautomakakka. Ensimmäinen poikanen kuoriutui tänään. J-poikue on yhä vailla nimiä. Tämä olisi kymmenes aakkosjärjestyksellinen poikue. Huh, niin se aika vain kuluu.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *