Nimipäivä. Ja tuhat kiirettä.

Linnuilla on nyt raskas syksy, sillä olen koko ajan poissa. Koulua on klo 9-17 ja päälle on monesti musikaaliharkat klo 18-21. Saatan olla siis jopa koko päivän pois. Olen parantanut huoneen lintuturvallisuutta entisestään, niin että voin antaa lintujen olla vapaana vaikka olisinkin poissa. Onneksi uudessa häkissä voi vähän lennähdellä.

TLillan kanssa olen tehnyt niin, että en koeta ottaa sitä enää ollenkaan kädelle. Se ei siitä selvästi pidä, eikä tee sitä vapaaehtoisesti, joten aloitan koulutuksen ihan uudelta tasolta ja kokeilen, mitä positiivisesti vahvistamalla saisi aikaiseksi. Nyt ollaan edetty hirssin syömisestä makupalojen noukkimiseen kämmeneltä ja siitä edettiin siihen, että Lilla otti makupaloja sormien välistä. Nyt rohkaistaan sitä näin vähän aikaa. Fouro ehdotti, että kokeilisin targetingia (kohteen seuraaminen ja koskettaminen), sillä tällainen tekeminen linnun kanssa voisi saada aikaan lisää positiivisia kokemuksia ihmisestä ja ihmisen kanssa tekemisissä olemisesta.

Ensi viikonloppuna on mökkiviikonloppu. Toivottavasti siellä on hauskaa!

Olen tykästynyt aika paljon noihin rescuelintuihin. Nappailin eilen vähän kuvia. Ne ovat jo paljon parempia kuin tullessaan. Himottaisi hieman pitää tuo kookas, komea harlekiini itselläni, mutta kaikkea ei vain voi pitää. Ja kun vielä nimenomaan koetan hankkiutua eroon harlekiinista hopealinjassani, ei se kävisi päinsä, ellen yhdistäisi esimerkiksi Ninjan kanssa. Mutta sekään ei ole mikään itsestäänselvyys. Ja sitä odottaa jo koti. Joka tapauksessa mielessäni nimesin sen Fabioksi. Oli se mikä tahansa sitten alunperin tai tulee olemaan uudessa kodissaan.

Yksi rescuelinnuista on Minna Kukkamäen, renkaasta päätellen. Ikävä kyllä Minnan ilmoittamat numerot eivät toimi. Myöskään hänen sähköpostinsa ei enää ole näemmä voimassa. Hän kaiketi lopetti lintuharrastuksen silloin melko pian. Lisäksi hänen sivujaan on kaiketi päivitetty viimeksi vuonna 2005, eivätkä ne sisällä tätä poikasta, joka on numero 17. Rekisteri päättyy poikaseen numero 15. Vanhempia katsellessa ei ollut toisaalta kuin muutama vaihtoehto. Toisaalta voidaan olettaa, että tämä lutino on syntynyt joskus 2005-2006. Kuvassa vieressä ontoinen lutino. Se on voimistunut selvästi ja sen sulat alkavat näyttää jo todella kauniilta!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *