Mökkiviikonloppu

Viikonloppuna oli Lemmikkilinnut Kaijuli ry:n mökkiviikonloppu Forssan lähettyvillä.

Saunottiin, maisteltiin sokerijuomia, grillailtiin makkaraa ja tilattiin pizzaa. Kokouksessa julkistin virallisen kasvattamisen projektin tuottaman kasvattajan yleisohjeen. Se sai aplodit ja kovasti kiitosta, mikä tietenkin teki mieleni oikein iloiseksi. Illat sujuivat mukavan rattoisasti.

Oli ihana nähdä ihmisiä lintuineen. Kaksi neitokakaduakin, Tean Veeti ja Minnan Deco, olivat mukana. Anni toi minulle quinoaleseitä, luomua. Täytyy testata, mitä linnut pitävät niistä.

Nyt kaikki poikaset on rengastettu. Yksi helmiäinen, yksi harmaa ja yksi kaneli-helmiäinen. Ihan käsittämätön tuo crossing overien määrä. Helmiäinen ja kaneli ilmeisesti sijaitsevat todella kaukana toisistaan Z-kromosomissa. Kaikki poikaset ovat kauniita, vahvoja ja terveitä.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *