Vieraskirjavastailua

Hyvät palautteet – hyvä mieli!

Vastasin yhteentoista vieraskirjamerkintään. Pahoittelen kovasti teille, jotka olette odottaneet vastauksiani! Myönnän häpeäkseni vältelleeni aihetta, koska nykyisin lintuasiat ahdistavat hirveän helposti. Eilen viimeksi jaksoin aika lailla kirjaimellisesti kiemurrella lattialla aiheesta. Tuntuu pahalta, kun ei enää oikein uskalla jauhaa aiheesta ystävillekään, kun olen varmaan jo väsyttänyt kaikki aiheella.

Anyways. Tänään sain todella hyvää palautetta, josta tuli hyvä mieli. Avopuolisolleni joku oli sanonut Facebookissa minulle terveiset, että oli tutustunut uusiin Taideakatemian opiskelijoihin ja minusta oli puhuttu kovasti hyvää. Hän kertoi surunvalittelunsa tilanteestani ja vertasi minua hauskasti lintupiirien ylijumalattareksi. 😀 Hihih! En nyt sentään – mutta olen toki otettu! Kiitos kauniista sanoista – niin palautteen ja terveisten lähettäjälle kuin niille, joiden kanssa hän oli keskustellut! Tulee mieleen ainakin kaksi tuttuani, jotka olivat päässeet ko. linjalle. 🙂 Kiitos teille.

Suosittelen muuten lämpimästi Punnitse ja säästä -liikettä kaikille lintuharrastajille. Sieltä saa mielettömästi kaikenlaista pähkinä- ja siemenhärpäkettä! Teille, joiden lintujen sulkapuku on huonossa jamassa: kokeilkaa ostaa ko. liikkeestä (tai vaikka Ruohonjuuresta) hampunsiemeniä. Niitä käytetään mm. näyttelylinnuilla parantamaan sulkapuvun laatua.

Näin tuossa yksi yö unta, että kävelin Turun kauppatorin läpi jakkupuvussa, takanani kaikki tukijani ja lintupiiriystäväni/asiakkaani – ja Kill Billistä tuttu Battle without honor or humanity soi taustalla. Toivoisin todella, että lääketiede kehittäisi jonkinlaisen ratkaisun.

Sain muuten kuulla, että on olemassa virallinen altistustesti, jossa pöllytetään höyhenissä suljetussa tilassa. Mutta ne eivät suostu tekemään testiä minulle, koska kyseessä ei ole ammattini… Suoraan sanottuna ahterista.

Elämä on todella kuivaa ilman lintuja. Toki nyt on aikaa ”bilettää” (jos kiinnostaisi) ja minulla on eräs musiikkiprojektikin vireillä. Mutta toistaiseksi mikään ei ole lähellekään korvannut menetystäni…

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *