”Hevonkukkua!”

Teen pölykeuhkoaltistustestiä, ja Wryy on luonani vähän aikaa.

Sain erään erittäin tärkeän henkilön kiinni! Keskustelin erään emeritusprofessorin kanssa tänään pölykeuhkostani. Kyseessä oli ”Pohjoismaiden 1. kliinisen allergologian professori 1988, maamme 1. keuhkosairausopin ja kliinisen allergogian professori 1994 – 2008. Emeritusprofessori 1.10.2008 lähtien”. Kävin keskustelua hänen kanssaan ja selostin, miksi epäilen koko diagnoosia. Arvatkaapa mikä oli hänen mielipiteensä?

”Jos sulla ei ole kolmeen päivään tullut oireita ja sulla on ollut samaan aikaan vielä mykoplasma, niin mä sanoisin, että sun lääkärisi antama diagnoosi on hevonkukkua.”

Hän kritisoi eritoten sitä, että mykoplasmaan saamani antibioottikuurit kestivät aivan liian vähän aikaa. Sain ensin viikon kuurin, sitten myöhemmin muistaakseni 10 pv kuurin doksisykliiniä. Ja että tuollaiseen pitkäaikaiseen mykoplasmaan tarvittaisiin kuukauden kuuri.

Nyt homman nimi on se, että lähden tosissani varmistelemaan asiaa. Elokuussa tulee Wryy ja Lilla testattavaksi. Jos oireita ei tule, menen yksityiselle tekemään pienen käynnin ja hoidan mustaa valkoisella aiheesta. Jos taas oireita tulee, sitten odottelen, kunnes minulla on tila, joka mahdollistaa linnunpidon. Mutta sanokaa minun sanoneen: tulee vielä päivä, kun minulla on vielä lintuja. >: )

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *