Pellavatkin pohjalla

Virheellisen pölykeuhkodiagnoosin jälkeinen elämä rakkaan parveni kanssa voi vihdoin ja viimein alkaa taas uudelleen! Nyt on häkissä pellavatkin pohjalla.

Kaikki linnut, joiden takaisinsaaminen on ollut varmaa, ovat nyt kotona. 🙂 Wryy, Ninja, Becky, Seri, Mystique, Sisu sekä Roki kansoittavat nyt lintuhuonettani, jossa valmiina on aviaario ja pesityshäkki. Tänään pohjustin häkit hevosten pellavakuivikkeella, joka onkin loistava materiaali. Linnut käyskentelivät jo aivan innoissaan pohjalla ja natustelivat virikkeesi pohjalle ripottelemani siemeniä.

 

Seri ja Becky ovat olleet innoissaan toistensa tapaamisesta myös. Jo ensimmäisenä päivänä ne parittelivat toistensa kanssa ja kaikin puolin enteilevät sitä, etten voi odottaa kovin kauaa ennen pesityksen tulemista ajankohtaiseksi. Onneksi kyseessä on toisilleen tutut linnut tutussa parvessa, tutulla omistajalla ja ylipäänsä tuttujen virikkeiden keskuudessa. Muutoin olisin huomattavasti ehdottomampi tässä asiassa. Uuden linnun kohdalla kannattaa nimittäin odotella ihan hyvän aikaa, useampi kuukausikin, ennen kuin pesittää. Näin voi olla varmempi asettumisesta.

Ninja pukkasi myös munat tietokonepöydälleni. Annan sen hautoa päivisin, jotta se tylsistyy. Rassu. Jonain päivänä Ninjankin pitäisi saada oma kumppani, joka ei olisi hopea. Toisaalta se olisi helppoa, jos Wryy ja Ninja eivät ollenkaan pesisi; niillä olisi toisistaan kumppanit, eikä täytyisi surra asiaa sen ihmeemmin. Kaksi kesyä lintua, jotka ovat pariskunta, ovat kuitenkin suhteellisen helppo käsitellä. Aika näyttää tässäkin asiassa.

Beckyn kanssa on ollut helliä hetkiä paljon. Se on ollut todella läheinen kuten ennen, mielettömän hellyydenkipeä hyvällä tavalla. Ihana nähdä, että se on niin virkeä ja aktiivinen. Toivon, että sillä on edessään vielä lukuisia hyviä vuosia.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *