Vauvat lähtevät pian uusille teille

L poikueen pienokaiset Lacrimosa, Lullaby, Level-Up ja Late Night Ice Cream ovat piakkoin kaikki uusissa kodeissaan. Lunar Eclipse eli Isis jäi minulle itselleni.

Lähes kaikki poikaset ovat uusissa kodeissaan. Lacrimosa lähti lemmikkimessujen aikana Viiville ja sai kutsumanimekseen AJ. Viivi kirjoittelee blogia, josta AJ:n kuulumisia voi lueskella säännöllisesti. Kannattaa lukea! Viivi on potentiaalinen nuori harrastaja, jolla on kasvatushaaveita ja jota tahdon ehdottomasti tukea hänen lupaavan alkunsa kanssa. Näen Viivin innostuksessa pilkahduksen itseäni. 🙂 Alla kuva AJ:sta matklahäkissä menossa messuille.

Lullaby meni aivan mahtavaksi tuttavuudeksi osoittautuneelle Lucasille, jolla on itsellään kokemusta rottakasvatuksesta. Lucasin kanssa on tullut pari kertaa kahviteltua ja on ollut todella mukava tutustua häneen. Lullabyn kaverina on haasteellinen neitokainen nimeltä Yara Sofia, jonka temperamenttinen luonne koitetaan hiukan pehmittää nuoremman kaverin avulla. Toivomme nyt kovasti, ettei Lullaby opi huonoja tapoja liiaksi. 😉 Omistaja ainakin on äärimmäisen hyvätapainen: Taisi olla ensimmäinen vierailijani ikinä, joka vei yllättäen astiansa tiskiin. Olin vallan hämilläni, sillä olen tottunut häärimään kodin hengettärenä ja vastaamaan kaikesta tällaisesta sitten itsekseni vieraiden mentyä.

Level Up meni Laurille ja Samulille, mukaville veljeksille, jotka jo täällä käydessään osasivat suunnilleen täydentää lauseeni ja vastasivat loistavasti kaikkiin tenttaaviin kysymyksiini. Heidän äitinsä on ollut mitä ystävällisin ja mukavin myös – toivat pullaakin visiitillään! Nams! ^_^ Level Upin kaverina on harlekiinipoitsu nimeltä Hot Wings.

Late Night Ice Cream menee Tarja-nimiselle biologille, joka ihastutti muun muassa sillä, että hänen opinnäytetyönsä käsitteli erään suomalaisen lintulajin silmän UV-värinäköön vaikuttavaa geeniä! Äärimmäisen hyödyllinen aihe ja kertoo paljon henkilön kiinnostuksen tasosta. Tarja on erittäin älykkään oloinen ihminen ja meillä oli hyviä keskusteluja. Late/Jätski ei ole vielä lähtenyt kotoa, sillä Tarja on rakentamassa muhkeaa aviaariota poikaselle sekä sen kaverille.

Isis tosiaan jää tänne kotiin. Se on ihastuttanut ilmeikkyydellään aivan valtavasti! Sen jalkamurtuma parani täysin, enkä näe minkäänlaista virheasentoa tai vastaavaa. Rosa Jolma toimi siis jälleen oikein hyvin ja hänellä oli tilannetaju kohdallaan; joku toinen lääkäri olisi voinut yrittää lopettaa pienen tyttöseni. Nyt siitä on kasvanut vallan upea yksilö! Odotan innolla sulkasatoa, kun töyhtö on jo nyt tällainen:

Muulla parvella sujuu hyvin! Ninja ja Wryy olivat kanssani Skanssin Faunattaressa lintupäivillä. Ninja tykästyi yhteen kauppiaaseen kovasti ja kerjäsi häneltä jatkuvasti rapsutuksia.

Viimepäivien yksi ilahduttavimpia asioita on ollut Sisu. Se on kesyyntynyt valtavasti ja tykkää nykyisin tulla katselemaan meikkipöytäni luo. Se pusuttelee myös mielellään (pieni kosketus alahuulelle) ja kerjää rapsutusta kasvoilta. Kädet ovat yhä vähän epäilyttävä juttu. Tänään Sisu lauleskeli pyykkitelineellä istuen ja katseli kanssamme televisiota!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *