Koulutusta ja Late Nightin kotiutumista!

Nopeat kuulumiset ja kuvia Late Night Ice Creamin uudesta kodista!

Kirjoittelen pienen pikaisen postin joulun kunniaksi. 🙂 Tässä on tosiaan lomaa käytetty paljon lintujen kanssa. Elämässä oli ollut hiukan rankempi jakso tuossa hiljattain, minkä vuoksi energiaa ei riittänyt suurempiin koulutussessioihin Isiksen kanssa, joten pohdin hiukan, mikä sen taso on, kun aloitin lomalla uudelleen hirssin nakkaamisen naaman eteen. Yllätyksekseni Isis kiinnostui Sisusta, jolle lämpimikseni treenasin kohteen seuraamista. Kas kummaa, tyttö poimi tempun lennosta ja osaa oikein nätisti nyt koskettaa sulkaa sekä seurata jo pitkän orren päästä päähän sitä.

Muitakin kivoja uutisia on! Kodit ovat kaikki raportoineet edistymistä. AJ (Lacrimosa) osaa jo mm. lentää omistajansa luo pyynnöstä. Late Nightkin pääsi kotiinsa ja sai nimekseen Elvina. Kotona sitä odotti komea Hannes-koiras, jolla ei myöskään ole harlekiinia! Nice! Lisäksi siellä oli ihka-uusi lentopyrähdyksiinkin sopiva jättikokoinen häkki!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *