Eetun paahtoleipävieroitus ja Viivi oppilaaksi

Hoitolintuna alunperin tullut Eetu oli pariutunut aiemmassa kodissaan …paahtoleivän kanssa. Meillä päin ei päivittäistä kärähtäneen leivän syömistä ja sen neuroottista kaitsemista kuitenkaan enää hyväksytty, mistä on seurannut pieniä tilapäisiä sydänsuruja.


Olen pahoillani, että olen kirjoittanut niin vähän viime kuukausina. Työkiireet vievät nopeasti mennessään ja sitten sitä vaan röhnöttäisi mieluiten sohvalla koomaten zombiena. Nyt päätin kuitenkin ryhdistäytyä ja tuottaa teille ainakin jotakin materiaalia. Kun silloin kävi ilmi, etten sairastakaan linnunpölykeuhkoa, lupasin itselleni kuitenkin välittää kaiken tietoni muille ja tätä lupaustani tahtoisin mieluusti toteuttaa.

Ensimmäisenä aion kirjoittaa artikkelin piilevien tekijöiden näkymisestä. Koitan julkaista artikkelin tämän päivän aikana. Lisäksi aion kirjoittaa yhdessä Pohjan Annin kanssa artikkelin erikoisvärien pesittämisestä.

Tähän päälle päätin, että voisin panostaa johonkuhun neitokakaduista ja kasvattamisesta kiinnostuneeseen hieman enemmänkin. Kun olin itse nuori, Kokkosen Kati toimi mentorinani ja nyt veikkaan, että olisin valmis tekemään samoin. Tokihan opetan jatkuvasti ihmisiä luentojen, keskustelujen, artikkeleiden ja muiden ohella, mutta nyt haluan toimia asiassa niin, että opetus olisi tiedostettua ja säännöllisempää. Olen seuraillut jo pitempään Koposen Viivin toimia ja uskomatonta motivaatiota. Viivilla on linnuiltani Beckyltä ja Seriltä Lacrimosa, eli Deus Ex Avibus’s AJ, sekä uutena tulokkaana Deliriumilta ja Mystiquelta Deus Ex Avibus’s Ignorance is Bliss, eli Kaiho, joka on double factor dominoiva hopea. Viivillä on viimein Kaiholle sopiva sulhokin. Jos seuraa Viivin touhuja, huomaa nopeasti, että linnut ovat hänelle kaikki kaikessa. Hän näkee niiden eteen todella paljon vaivaa ja on onnistunut kesyttämisessä mielettömän hyvin, mikä kielii myös hyvästä kohtelusta. Hänellä on vielä paljon opittavaakin toki ennen ensipesitystään, mutta halua päntätä selkeästi löytyy ja innostusta ja rakkautta lajia kohtaan sitäkin enemmän.

Viiviltä ei tarvinnut kahtaa kertaa kysyä, suostuisiko hän oppilaakseni! Riemu oli molemminpuolinen, ja tästä alkaa mukava koulutustaival. Tarkoituksena olisi keskustella aktiivisesti neitokakaduista ja niiden kasvattamisesta. Lisäksi teemme puolin ja toisin visiittejä toistemme luokse. Välimatkaa on hieman, mutta aina sitä löytää jonkinlaisen välikön.

Lisäksi tässä olisi tarkoitus tehdä pieni restaurointi sivustolle ja vaihtaa kuvamateriaalista osa. Nyt, kun minulla on digijärkkäri, saan huomattavasti laadukkaampaa materiaalia teille tarjolle. Moni jenkkisivusto tarjoaa paljon materiaalia, mutta useimmissa kuvat ovat melko kehnoa luokkaa. Samoin Variaatioiden Aikakaudella useat kuvat ovat tällä hetkellä sen verran vanhoja, että ne kaipaisivat päivittämistä.

Jenkkisivustoista puheen ollen, olin todella imarreltu kuullessani, että S. Russo on käyttänyt sivujani välillä omien sivujensa lähteenä. Hän kertoi olevansa vakiokävijöitä ja odottavansa aina innolla, koska tulisi uutta materiaalia englanniksi. Sääli, että olen niin laiska kääntäjä, ja lisäksi tahtoisin käännösten olevan ainakin jotakuinkin luettavaa, eikä ihan hirvittävän kapulakielistä.

Mutta tällaista siis tänään!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *