Näppäryyttä

Muutama kuva lintujen keinoista ratkaista arkisia pulmiaan.


Olen saanut viime aikoina naureskella jälleen lintujeni kekseliäisyydelle tuon tuostakin. Mitä omituisimmatkin väylät herkkukätköille löytyvät kyllä ja milloin kukakin roikkuu alaspäin orsilla. Ninja hellytti tässä yhtenä päivänä erityisesti. Sillähän ei ole toista jalkaa, joten se ei voi rapsuttaa päätään. Ilmeisesti Wryy ja minä olimme myös laiminlyöneet sulkasatoaan viimeistelleen neidin kyhnyttelyn, joten Ninja oli päättänyt turvautua salapaijaajaan:

Roki taasen on keksinyt itselleen erilaista tekemistä. Joskus tuntuu, että sen aivoja on vaikea miellyttää. Herra kun näyttää välillä tarvitsevan kaksi virikettä yhtä aikaa pysyäkseen tyytyväisenä! Keltainen palikka kulki sen mukana vähän kaikkialle jokusen päivän ajan ja oli ihan ehdoton numero yksi kaikista leluista, mutta samalla piti tietty mässyttää myös vähän verokorttiani ja muita turhia papereita. Roki olisikin tässä saamassa mahdollisesti morsianta! Löysin puolalaisen kasvattajan, joka näytti olevan enemmän kuin perillä munkkiarattien kasvattamisesta. Häneltä löytyi myös oikein mukava kirjo erilaisia värejä, jotka toki kiinnostavat minua. Täytyy kysellä hieman, mikä olisi tilanteessani sopivinta. Saisi viimein sitten sen kaverin Rokille, eikä sen tarvitsisi leikkiä neitokakadua.

´

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *