Käyttäytymis- ja koulutusseminaari

Lemmikkilinnut Kaijuli ry järjesti koulutusseminaarin, jossa luennoi Barbara Heidenreich!

Seminaari pidettiin 3.-5.5 Janakkalan Rantalahdessa. Paikalla oli Barbara Heidenreich, joka on alkujaan teksasilainen eläintenkouluttaja sekä osaltaan auttanut paljon maamme lintuharrastajia positiivisen vahvistamisen käyttämisessä.

Seminaari oli todella mieltäavaava ja upea! Varmaankin parhaimpia lintutapahtumia, joissa olen koko pitkän harrastukseni aikana ikinä käynyt. Aivan mieletön! Seminaari sisälsi paljon todella tiukkaa tavaraa luentojen muodossa, minkä ohella saimme käytännön esimerkkejä ja lisäksi treenailimme omien lintujemme kanssa.

Wryyn kanssa opettelin seminaarissa nokan trimmaamista varten alkeita. Nyt se kykeneekin jo mukavasti antamaan koskea nokkaansa siten, että leikkurit ovat melko lähellä myös. Tästä siirrytään pikkuhiljaa tilanteeseen, jossa se antaa pitää kiinni nokastaan yms.

Myös Barbaran läppäri oli kovin mukava istumapaikka. Siihen ei edes kakittu.

Luentojen ja harjoittelun lisäksi saimme muhevat ateriat, joilla todellakin pysyi kylläisenä! Saunakin lämpeni kumpaisenakin iltana, ja Iiriksen ja Lauran kanssa tuli luriteltua läpi suosikkibiisejämme Disney-elokuvista. Tuli myös pengottua Barbaran mukanaan tuomia myytäviä koulutusmateriaaleja, ja minun mukaani tarttuikin Parrot Behavior Problem Solver -kirja. Jos kertoisin, mitä kaikkea muutakin ohjelmassa oli, siinä menisi loppuviikko. Niinpä totean vaan, että kun seuraava järjestetään parin vuoden päästä, kannattaa oikeasti tulla mukaan!

Lisää kuvia voitte käydä katsomassa sivustoni Facebook-sivuilta, josta löytyy seminaarille pyhitetty oma albuminsa. https://www.facebook.com/Neitokakadut

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *