Laskettu aika ensi viikolla

Ensi viikolla kuoriutuu Suomen ensimmäisiä pastellikasvojälkeläisiä! Lisäksi hurmaavan kaunis dominoivahopeaparini saa jälkikasvua!

Minulla on kaksi syksyllä tuoduista pareista pesimässä. Elellään jänniä aikoja, sillä laskelmieni mukaan Shamanin ja Aiwassin poikasten pitäisi alkaa kuoriutua tuossa 13.4. tienoilla. Jip ja Janneke tulevat muutaman päivän tästä jäljessä, esikoisen kuoriutumisen ajoittuessa 16.-18. päivän tienoille.

Shaman on tosiaan pastellikasvo. Sillä on kaksi geeniä, joten jokainen sen poikanen saa toisen näistä tekijöistä. Koska pastellikasvo dominoi valkokasvon, jollainen Aiwass on, tämä tarkoittaa sitä, että jokainen vauva on pastellikasvoinen visuaalisesti. Jos siis PF olisi pastellikasvo ja wf valkokasvo, niin homma menisi näin:

PFPF = Visuaalinen pastellikasvo
PFwf = Visuaalinen pastellikasvo
wfwf= Visuaalinen valkokasvo
N/A wf = piilevä valkokasvo
N/A pf = piilevä pastellikasvo

Kaikki Shamanin ja Aiwassin poikaset ovat yhdistelmää PFwf. Lisäksi Aiwass kantaa piilevänä pale fallowia – ja on pieeeeni mahdollisuus, että se olisi myös Shamanilla. Myönnän: Toivon, että olisi!

Sitten olisi myös ihana hopeparini Jip ja Janneke. Kaksikko tuottaa tummia kalotteja ja hopeiksi tosi kivaa laatua. Tässä on jokunen kuva niiden vauvoista Alankomaista. Kuvat on ottanut Patrick Konz!

 

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *