Vortex ja Pricella pesimässä

Eli ”Saisikohan tästä yhdistelmästä jötiköitä?”

Pastellikasvokoiras Vortexin ihastuttua Saksan tuontiin, kanelityttö Pricellaan, jäin miettimään yhdistelmää. Valkokasvo-kaneli -koiras Latte kun ei saanut munia millään hedelmöitymään, ja Pricella kuitenkin ikääntyy pian. Pricella on parveni suurin neitokakadu. Suurempi kuin muut tuontilinnuistani. Niinpä päätin, että yhden poikueen näillä voisi hyvin tehdä, vaikka yhdistelmästä ei saisikaan pastellikasvoa näkyväksi.

Vortex saattaa kantaa piilevänä lutinoa ja/tai helmiäistä, sillä näitä myös sen isä kantoi. Muutoin poikasista pitäisi tulla harmaita, joista puolella on piilossa valkokasvo, toisella puolikkaalla taas pastellikasvo. Puolet poikasista saisi myös harlekiinin piileväksi, osa jäisi vaille sitä.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *