); ga('send', 'pageview');

”VA on itsessään ihana tietopankki, ja on ollut upeaa seurata sen muutosta ensimmäisestä versiosta nykyiseen vuosien varrella. Sieltä löytyy kaikki mitä neitokakaduista haluaa tietää, jopa niin laajasti eri osa-alueilta että suosittelen sivun lukemista myös muiden lajien omistajille. Sivun takana on kuitenkin se todellinen taika: Ida, jonka pään sisällä on vielä lisää tietoutta, sekä myös pikaisia neuvoja ja kultaakin kalliimpaa henkistä tukea joskus vaikean lintuharrastuksen keskelle. 

Laure K.Kaijutin -lehden päätoimittaja

”Neitokakadut.com on ollut ykköslähteeni netissä, kun olen tarvinnut tietoa neitokakaduista ja lintujen hyvinvoinnista. Selkeä hakemistopuu ja ylenpalttisen runsas sisältö havainnollisine kuvineen. Monipuolista faktaa ja lämmin, henkilökohtainen ote. Suomenkielisten lintusivustojen ehdotonta aatelia, jolle olen velkaa omassa harrastuksessani niin paljon.”

Lauri FrostiKasvattaja

”Ida-Emilia on tehnyt valtavan upeaa työtä neitokakadujen hyväksi. Hän on pyyteettömästi tarjonnut aikaansa, tietoaan ja taitoaan näiden persoonallisten töyhtöpäiden omistajien tueksi vuosien ajan. Niin aloittelijoiden kuin kokeneempienkin harrastajien tukena toimiva Neitokakadut.com on joka lintuihmisen luottosivusto, joka on auttanut myös itseäni todella paljon niin linnuista haaveillessa ja myöhemmin niitä omistaessakin. Ida-Emiliaa voi myös nykäistä hihasta ja kysyä apua mieltä askarruttaviin lintupulmiin henkilökohtaisesti – hän on aina auttanut asiantuntevasti ja sydämellisesti. Tiedonjakamisen lisäksi Ida-Emilia tekee myös suurenmoista kasvatustyötä. Ihka ensimmäinen lintuni on yksi hänen kasvateistaan, enkä olisi voinut toivoa parempaa alkua lintuharrastukselleni!”

Janina V.Lintuharrastaja

”Luin sivut moneen kertaan läpi innostuksesta ja ensimmäistä neitokakaduani odotellessa. Sivut luettuani tiesin että haluan ehdottomasti linnun juuri Idalta.  Välillä palaan sivulle tarkistamaan jotain tietoa, kun muistan, että se sieltä löytyy. Tai sitten kysyn suoraan Idalta, kun tiedän että saan häneltä aina hyvän ja asiantuntevan vastauksen, johon voinkin luottaa.  Ilman häntä ja hänen tietoaan mulla ei ois niin upeita lintuja ja niillä kaikkee sitä mitä ne tarvitsee. Kiitos siis siitä 

MinLintuharrastaja

”Nämä sivut olivat viimenen niitti lajivalinnassani. Olin niin varma että neitokakadu on mun juttu kun luin joskus pienempänä. Kiinnostus genetiikkaan ja kasvatukseen lähti myös näiltä sivuilta mistä on löytänyt kaiken parhaan ja mahdollisen tiedon mitä voi tarvita.  Nämä sivut ovat olleet oikeestaan koko harrastukseni perusta, mikä merkitsee minulle tooosi paljon!”

Viivi K.Kasvattaja

”Sivut auttoivat meitä, kun neitokakadut oli aika uusi juttu meidän taloudessa ja aloin ottamaan linnuista enemmän vastuuta. Tein myös sivuja hyödyntäen esitelmän ala-asteella josta sain hyvän arvosanan : > Kirjastossa oli aika vähän aiheeseen liittyviä kirjoja enkä osannut englantiakaan niin ilman näitä sivuja en olisi varmaan saanut oikein mitään aikaiseksi pelkillä omilla tiedoillani.”

Tiia L.Lintuharastaja

”VA:lla on ihan parhaat ohjeet poikasen rengastukseen!”

Maxiini P.Kasvattaja